Massage opleiding Ontspanning   Weekendcursus     Contact
 
Basiscursus Masseren   Bewustwording Avondcursus    
Massage Cursus  
Massagepraktijk
Massage workshop Privélessen massage
 
Massage opleiding
Massage workshop
Beginners cursus
Gevorderden cursussen
Cursus pulsing
Privélessen massage
Diverse workshops
Lesdata en prijzen
Aanmelden
Trainers en M-team
Cursuscentrum
Veel gestelde vragen
Recensies
 
 
 
Massage praktijk
Integratieve massage
Waarom massage?
De masseur
Veel gestelde vragen
Recensies massage
Prijzen massage
Bereikbaarheid per OV
Route met de auto
 
 
 
Contact
Links
 
 
 
Op Social Media:

Facebook Massagecursus Robin van Wees  LinkedIn Massagecursus Robin van Wees  Google+ Robin van Wees

De masseur Robin van Wees

Let op: tijdelijk neem ik geen nieuwe klanten meer aan voor individuele massages.
Voor lessen in massage blijf je van harte welkom.


Robin van Wees Andere masseurs In de wereld van vandaag zie ik dat mensen steeds minder werkelijk fysiek contact met elkaar hebben. Het contact is gereduceerd tot sms-jes, app-jes, likes en door te swipen op een schermpje.

Ik geloof dat het noodzakelijk is dat dit verandert en dat we opnieuw écht contact met elkaar maken: fysiek contact van mens tot mens.

Ik heb persoonlijk ervaren hoe massage mijn hele leven heeft veranderd. Ik weet als geen ander wat het met je doet als je weer werkelijk contact met je eigen lijf en dat van anderen maakt. Ik ben er van overtuigd dat de wereld een fijnere plek wordt om op te leven, als iedereen weet hoe je een veilige, warme en respectvolle massage kunt geven.

Mijn ontdekking van massage

Sinds ik massage heb ontdekt, is mijn leven veel rijker geworden. Ik leef sindsdien meer vanuit mijn lichaam en mijn gevoel en minder vanuit mijn hoofd. Jarenlang deed ik als bouwkundig tekenaar rationeel werk. Op een gegeven moment ging mijn lijf protesteren met RSI-klachten. Ik zat alleen nog maar achter de computer en de afstand tot andere mensen werd veel te groot. Ik miste het échte menselijke contact.

Mijn passie

In Integratieve massage vond ik een ware passie. Ik volgde een opleiding en maakte hier mijn beroep van. Sinds 2005 heb ik een massagepraktijk aan huis en geef ik massagecursussen. Voor mij is het allermooiste om iemand te masseren en te zien wat hen dit geeft. Massage is een totaalbeleving: in een warme en rustige omgeving lig je op een comfortabele massagetafel, je sluit je ogen en je voelt je huid en spieren ontspannen in het contact.

Het is mijn persoonlijke missie geworden om mijn kennis en ervaring te delen, zodat iedereen kan leren hoe je op een goede manier een geweldige ontspanningsmassage geeft. Dit doe ik met aandacht, zorgvuldigheid, passie én humor.
Met massage kan ik eindelijk mijn hart volgen en dat ervaar ik elke dag opnieuw als een geschenk.

Mijn opleidingen

Als ik iets doe, doe ik het goed. Ik heb professionele opleidingen gevolgd en ben aangesloten bij verschillende (beroeps)verenigingen. Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen, zoek ik altijd weer naar nieuwe methodes en inzichten. Hieronder staan mijn relevante opleidingen en de organisaties waar ik lid van ben. Alles om jou zo professioneel en goed mogelijk te helpen!

  • Gediplomeerd Integratief masseur
  • Gediplomeerd Lichaamsgericht therapeut (4-jarige beroepsopleiding bij de New Man Academie)
  • Gediplomeerd Systemisch werker: Familieopstellingen
  • Trainer lichaamswerk
  • Lid van het Netwerk Integratieve Massage
  • CRKBO geregistreerde onderwijs instelling. (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)

   
Copyright © 2005-2018 | OMB Academie | Massage Opleiding - Cursus - Workshop | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer