De masseur Robin van Wees

Robin van Wees Masseur
Robin van Wees Masseur

In februari 2005 ben ik begonnnen met mijn massagepraktijk aan huis. Naast de individuele massages en lichaamsgerichte therapie ben ik les gaan geven in de vorm van massagecursussen. Vooral het lesgeven is de laatste jaren enorm gegroeid: de naam OMB Academie is bedacht, het is een geregistreerde onderwijsinstelling geworden, de massage-opleiding is ontwikkeld en we geven nu met een team van trainers les. Het voornaamste waar ik mee bezig ben dan ook de OMB Academie.

Eind 2016 heb ik de praktijk op een laag pitje gezet: ik voelde me niet meer happy met de individuele massages en had een time out nodig. Mijn sabbatical van een half jaar, werd wat langer. In dezelfde periode besloten mijn partner en ik om thuis te gaan verbouwen. Al met al hebben we nu samen sinds juni 2018 weer een nieuwe massagepraktijk aan huis. Ondertussen wilde ik ook graag weer gaan masseren, maar alleen zoals dat voor mij het beste voelt.

Ik geef alleen individuele massages op maandag t/m zaterdag en uitsluitend op afspraak. Mijn doelgroep: mannen tot ± 55 jaar, omdat ik daar de meeste klik mee heb.

Massage heb ik “ontdekt” in 2001. Tot die tijd leek het mij helemaal niks, dat gefrunnik aan je lijf. In een korte massage workshop heb ik ervaren hoe geweldig een fijne massage kan zijn. Het gaf mij zoveel, dat ik ook meteen wist dat ik hier meer mee wilde doen, véél meer!

Sinds ik masseer, is mijn leven veel rijker geworden. Ik leef meer vanuit mijn lichaam en mijn gevoel en minder vanuit mijn hoofd. Ik weet als geen ander wat het met je doet als je weer werkelijk contact met je eigen lijf en dat van anderen maakt. Ik ben er ook van overtuigd dat de wereld een fijnere plek wordt, als iedereen weet hoe je een veilige, warme en respectvolle massage kunt geven.

Mijn passie

Voor mij is het allermooiste om iemand te masseren en te zien wat dit geeft. Massage is een totaalbeleving: in een warme en rustige omgeving lig je op een comfortabele massagetafel, je sluit je ogen en je voelt je huid en spieren ontspannen in het contact. Je bewustzijn wordt groter, je zelfbeeld en zelfvertrouwen worden beter, je krijgt meer contact met jouw lijf.

Het is mijn persoonlijke missie geworden om ook mijn kennis en ervaring te delen, zodat iedereen kan leren hoe je op een goede manier een geweldige ontspanningsmassage geeft. Dit doe ik met aandacht, zorgvuldigheid, passie én humor.
Met massage kan ik eindelijk mijn hart volgen en dat ervaar ik elke dag opnieuw als een geschenk.

Mijn opleidingen

Als ik iets doe, doe ik het goed. Ik heb professionele opleidingen gevolgd en ben aangesloten bij verschillende (beroeps)verenigingen. Omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen, zoek ik altijd weer naar nieuwe methodes en inzichten. Hieronder staan mijn relevante opleidingen en de organisaties waar ik lid van ben. Alles om jou zo professioneel en goed mogelijk te helpen!

  • Gediplomeerd Integratief masseur
  • Gediplomeerd Lichaamsgericht therapeut (4-jarige beroepsopleiding bij de New Man Academie)
  • Gediplomeerd Systemisch werker (Familieopstellingen)
  • Trainer lichaamswerk
  • Lid van het Netwerk Integratieve Massage
  • CRKBO geregistreerde onderwijs instelling. (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs)