Integratieve massage

Integratieve massage is een aandachtige en zorgvuldige vorm van massage die gegeven wordt met een holistische visie. Je bent als mens veel meer dan een verzameling spieren, gewrichten of klachten.

Het voornaamste doel van Integratieve massage is om geestelijk en lichamelijk te ontspannen en daarmee stress te verminderen. Je lichaamsenergie gaat vrijer stromen en je gedachtestroom kan tot rust komen. Er ontstaat een grotere harmonie tussen lichaam en geest, wat een sterk helende werking met zich meebrengt.

Integratieve massage integreert drie verschillende massagevormen tot een vloeiend geheel:

Pulsing

Door je lichaam rustig te laten wiegen door de masseur, word je tot op een diep niveau bewogen en ontspannen. Pulsing is een massagevorm die ook doorwerkt in dieper liggende spieren, je gewrichten en organen. Lees verder…

Intuïtieve massage

Hierbij word je gemasseerd met massageolie. Onder andere strijkingen, knedingen en fricties werken in op je huid en je spieren. Deze massage lijkt op o.a. Zweedse- en klassieke massage. Meer over intuïtieve massage…

Polariteitsmassage

Integratieve Massage van de nek
Massage van de nek

De masseur legt zijn handen op diverse plaatsen op je lichaam, waardoor je energiestroom toeneemt en weer in balans wordt gebracht. Vervolg over polariteitsmassage…

De essentie van de massage is dat deze altijd persoonlijk is en afgestemd op jou en voor dat moment. In principe kan je hele lichaam gemasseerd worden, waarbij er rekening gehouden wordt met jouw wensen en grenzen.

Lijkt het je prettiger om alleen een gedeelte van je lichaam te laten masseren bijvoorbeeld rug, schouders en nek of alleen je benen en voeten, dan kan dat natuurlijk ook.

Naast de Integratieve massage kun je ook kiezen voor de klassieke massage zonder pulsen of juist alleen de pulsing. Bij deze massagevorm kun je je kleding aanhouden, als je dat wilt.

Heb je nog vragen over de massages, kijk dan bij “Veel gestelde vragen” of stuur een berichtje via de contactpagina.
Het maken van een afspraak kan alleen telefonisch, zie de contactpagina.