Massage opleiding Ontspanning   Weekendcursus     Contact
 
Basiscursus Masseren   Bewustwording Avondcursus    
Massage Cursus  
Massagepraktijk
Massage workshop Privélessen massage
 
Massage opleiding
Massage workshop
Beginners cursus
Gevorderden cursussen
Cursus pulsing
Privélessen massage
Diverse workshops
Lesdata en prijzen
Aanmelden
Trainers en M-team
Cursuscentrum
Veel gestelde vragen
Recensies
 
 
 
Massage praktijk
Integratieve massage
Waarom massage?
De masseur
Veel gestelde vragen
Recensies massage
Prijzen massage
Bereikbaarheid per OV
Route met de auto
 
 
 
Contact
Links
 
 
 
 

Gevorderden cursussen massage (vervolgcursussen)

Masseren kun je leren Na het volgen van de beginners cursus massage kun je meedoen met de vervolgcursus. Hier zijn er twee van: vervolgcursus 1 en vervolgcursus 2, die je ook in deze volgorde kunt doen.

Tijdens deze cursussen gaan we de massagetechnieken die je al kent, beknopt herhalen tijdens het inmasseren. Daarnaast komen er in beide cursussen ruim 50 nieuwe massagetechnieken aan bod. Je kunt dus na de basiscursus nog ruim 100 nieuwe technieken leren!

Hiermee kun je veel meer variatie aanbrengen in de massages die je geeft. Een groot voordeel van de vervolgcursussen is dat je de basis al in de vingers hebt. We starten dus vrij snel met het oefenen van de nieuwe technieken. Maar je leert niet alleen nieuwe massagetechnieken, je wordt ook zelf weer uitgebreid gemasseerd en dat is altijd genieten!

Ook bij deze cursussen krijg je een uitgebreide handleiding met de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen. Voor het oefenen tijdens en/of na de cursus krijg je ook handige overzichten (spiekbriefjes) waarmee je soepel de nieuwe handgrepen in de vingers zult krijgen.

Massagecursus voor gevorderden De vervolgcursussen worden regelmatig gegeven als avondcursus van vijf lessen van twee uur en drie kwartier en als weekendcursus van twee dagen van zeven uur. Linksonder deze pagina vind je de data van de eerstvolgende vervolgcursussen. In de cursusagenda staan ook de lestijden, de vrije plaatsen en de prijzen.

Vervolgcursus 1 is alleen geschikt voor jou als je de basiscursus al hebt gedaan. Heb je ergens anders een basiscursus gevolgd, doe dan eerst minimaal bij ons de massage workshop. De ervaring leert dat het dan veel beter aansluit aan onze manier van masseren.

Aan vervolgcursus 2 kun je deelnemen nadat je vervolgcursus 1 hebt afgerond én daarna veel ervaring hebt opgedaan met het masseren van verschillende mensen. Het masseren moet je echt al goed in de vingers hebben, voordat je de technieken van vervolgcursus 2 gaat leren.

Vereiste vooropleiding / kennis vervolgcursus 1: minimaal de basiscursus
Vereiste vooropleiding / kennis vervolgcursus 2: minimaal vervolgcursus 1 én ruime massage ervaring
Niveau van deze vervolgcursussen: MBO-niveau
Aantal docentcontacturen per vervolgcursus: 14 uur

Combinatiekorting

Wanneer jij je in één keer aanmeldt voor verschillende cursussen, dan krijg je korting op de totaalprijs. De enige twee voorwaarden voor deze combinatie korting zijn, dat je de gekozen cursussen binnen één jaar volgt en de betaling in één keer en volledig doet. Een offerte voor de cursussen die je met de combinatiekorting wilt volgen, kan je aanvragen via de contactpagina. De combinatiekorting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

   
Copyright © 2005-2018 | OMB Academie | Massage Opleiding - Cursus - Workshop | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer