Gevorderden cursus massage – vervolgcursus

Masseren kun je lerenNa het volgen van de beginners cursus massage kun je meedoen met de vervolgcursus. Tijdens deze massagecursus gaan we de massagetechnieken die je al kent, beknopt herhalen tijdens het inmasseren. Daarnaast komen er ruim vijftig nieuwe massagetechnieken aan bod.

Hiermee kun je veel meer variatie aanbrengen in de massages die je geeft. Een groot voordeel van de vervolgcursus is dat je de basis al in de vingers hebt. We starten dus vrij snel met het oefenen van de nieuwe technieken. Maar je leert niet alleen nieuwe massagetechnieken, je wordt ook zelf weer uitgebreid gemasseerd en dat is altijd genieten!

Ook bij deze massagecursus krijg je een uitgebreide handleiding met de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen. Voor het oefenen tijdens en/of na de cursus krijg je als bonus ook handige overzichten (spiekbriefjes) waarmee je soepel de nieuwe handgrepen in de vingers zult krijgen.

Massagecursus voor gevorderdenDe vervolgcursus wordt regelmatig gegeven als avondcursus van vier lessen van drie uur en als weekendcursus van twee dagen van zeven uur. De weekendcursus geven we de ene keer in één weekend en een andere keer verdeeld over twee weekenden. In de cursusagenda staan de datums, tijden en de prijzen.

De vervolgcursus is alleen geschikt voor jou als je de basiscursus of de online basiscursus al hebt gedaan. Heb je ergens anders een basiscursus gevolgd, doe dan ook eerst minimaal de online cursus. De ervaring leert dat het dan veel beter aansluit aan onze manier van masseren.

Vereiste vooropleiding / kennis vervolgcursus: minimaal de basiscursus
Niveau van deze vervolgcursussen: MBO-niveau
Aantal docentcontacturen per vervolgcursus: 14 uur