Cursuscentrum

Wajid Osho Meditatie CentrumVoor de groepslessen maken wij gebruik van een sfeervolle groepsruimte van:

Wajid Osho meditatie Centrum, Prins Hendrikplein 1, 2518 JA Den Haag.

Deze goed verzorgde lesruimte, waarin erg fijn gemasseerd kan worden, is voorzien van verwarming en comfortabele massagetafels en bevindt zich op de derde verdieping.

Meer over Wajid

Stichting Wajid Osho Meditatie Centrum bestaat sinds 1983. De Doelstelling van de stichting is: “….het bevorderen van persoonlijke groei en bewustzijnsverdieping, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse stromingen in de humanistische psychologie en wegen tot zelfkennis en zelfontplooiing gebaseerd op de meditatietechnieken zoals ondermeer ontwikkeld door de mysticus Osho”. De Indiase mysticus Osho is hun inspiratiebron.

De massagelessen geven wij vanuit onze eigen visie, die raakvlakken heeft met het gedachtegoed van Wajid. We zijn dus niet direct verbonden aan het centrum, waar wij ons wel heel erg thuis voelen. We laten ons ook vaak inspireren door uitspraken van Osho.

Parkeren

In de ambassadewijk achter het Vredespaleis en aan één zijde van de Groot Hertoginnelaan kun je de hele week vrij parkeren. Op de kaart is dit aangegeven met de oranje lijnen. Vanaf deze straten is het maximaal 10 minuten lopen.
Op en rond het Koningsplein kun je dagelijks tot 18.00 uur gratis parkeren. Op de kaart is dit het blauw omlijnende gebied. Vanaf het Koningsplein is het circa 10 minuten lopen.
In de directe omgeving van het cursuscentrum kun je alleen op zondag tot 13.00 uur gratis parkeren.

Controleer altijd ter plekke wat er staat aangegeven, want het parkeerbeleid van Den Haag veranderd nog wel eens!

Openbaar vervoer:

Tram 16 rijdt van Wateringen via station Den Haag Moerwijk, station Den Haag HS én via Den Haag CS naar het Statenkwartier in Scheveningen.
Deze tram rijdt langs Wajid over het Prins Hendrikplein en stopt daarna bij de halte Van Speijkstraat. Vanaf hier een stukje terug lopen en het plein rechtdoor oversteken.

Randstadrail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West, via Den Haag CS naar Loosduinen. Uitstappen bij Van Speijkstraat. Vanaf deze halte is het ongeveer 8 minuten lopen.

Bus 24 rijdt vanaf station Den Haag Mariahoeve, via Den Haag CS naar Kijkduin. Uitstappen bij halte Laan van Meerdervoort, vanwaar het circa 7 minuten lopen is.

Kijk voor de actuele situatie altijd op: www.9292.nl en www.htm.net.

Privélessen massagecursus DenHaag

De individuele massages en de privélessen die Robin geeft, zijn in de massagepraktijk op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.
Kijk voor reisinformatie daarvoor op de pagina’s: Route ov en Route auto.

Overnachten tijdens een weekendcursus

Kom je van ver en wil je tijdens een weekendcursus overnachten in Den Haag? Boek een kamer tegen de best beschikbare prijs bij Hotel Sebel of bij het Court Garden Hotel. Cursisten krijgen het ontbijt gratis, als je je reservering doet bij je aanmelding voor de massagecursus.

Hotel Sebel

Hotel Sebel
Prins Hendrikplein 20
2518 JC Den Haag
www.hotelsebel.nl

30 seconden lopen van het cursuscentrum

Court Garden Hotel

Court Garden Hotel
Laan van Meerdervoort 96
2517 AR Den Haag
www.hotelcourtgarden.nl

3 minuten lopen van het cursuscentrum