Massage opleiding Ontspanning   Weekendcursus     Contact
 
Basiscursus Masseren   Bewustwording Avondcursus    
Massage Cursus  
Massagepraktijk
Massage workshop Privélessen massage
 
Massage opleiding
Massage workshop
Beginners cursus
Gevorderden cursussen
Cursus pulsing
Privélessen massage
Diverse workshops
Lesdata en prijzen
Aanmelden
Trainers en M-team
Cursuscentrum
Veel gestelde vragen
Recensies
 
 
 
Massage praktijk
Integratieve massage
Waarom massage?
De masseur
Veel gestelde vragen
Recensies massage
Prijzen massage
Bereikbaarheid per OV
Route met de auto
 
 
 
Contact
Links
 
 
 
Een privéles is ook leuk
om cadeau te geven voor:
een verjaardag, valentijnsdag,
moederdag of vaderdag
of bijvoorbeeld jullie trouwdag.


Privélessen massage

Wil je met z’n tweeën een massagecursus volgen, bijvoorbeeld met je partner, een vriend, vriendin of een collega? Kies er dan voor om samen privélessen te volgen. Ideaal als jullie wisselende of verschillende werktijden hebben. Ook als jullie het fijner vinden om niet in een groep te masseren, is dit een ideale manier voor het leren van ontspanningsmassage.

Tijdens de privélessen leren jullie diverse klassieke massagetechnieken, waarmee een gevarieerde en fijne massage gegeven kan worden. We masseren met natuurlijke massageolie en we werken op een comfortabele massagetafel.

Privélessen De massagetechnieken worden eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. Elke les duurt twee en een half á drie uur.
Uiteraard krijgen jullie een handleiding met de technieken, zodat jullie tussen de lessen kunnen oefenen.

Privéworkshop of een massagecursus voor twee

Kiezen jullie voor één les, dan volgen jullie de privéworkshop voor twee personen. Gaan jullie een hele cursus van vijf lessen doen, dan spreken we van de privécursus voor twee personen. De eerste les van de cursus is een basisles en deze is gelijk aan de privéworkshop. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug en de schouders.

Certificaat Massage In les 2 t/m 4 van de cursus komt de rest van het lichaam aan bod, waaronder de nek, benen, armen en het gezicht. De laatste les is een afrondende les, waarin jullie je nieuw verworven kennis en ervaring mogen laten zien, door het uitwisselen van een massage. Na afloop hiervan wordt het certificaat basiscursus ontspanningsmassage uitgereikt.

Door de persoonlijke aandacht en de setting van één-op-één lessen is de waarde van de privécursus 400 euro pp. Bij betaling in één keer, krijgen jullie korting en betalen jullie per persoon 297 euro!
Voor de privé workshop van één les is de prijs 77 euro per persoon.

Willen jullie na deze cursus meer massagetechnieken leren, dan kunnen jullie extra lessen volgen. Hebben jullie na een tijdje behoefte aan een opfrisles? Ook dat is mogelijk. In overleg kijken we wat jullie willen en wat daar het beste bij aansluit.

De privé lessen worden alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die dus ook beide deelnemer zijn. De lessen worden gegeven in de massagepraktijk van één van de trainers.
Dat kan zijn op de Soestdijksekade 894 in Den Haag, Isabellaland 319 in Den Haag of het Prins Hendrikplein 1 in Den Haag.

Ze kunnen plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22.30 uur. De datum(s) en tijden worden in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact op. Geef hierbij aan wat jullie voorkeursdagen en tijden zijn en geef minimaal 3 opties voor de eerste les.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen: 12,5 á 14 uur voor de cursus.
Aantal docentcontacturen: 2,5 á 3 uur voor de workshop.

   
Copyright © 2005-2018 | OMB Academie | Massage Opleiding - Cursus - Workshop | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer