Privélessen massage

Wil je met z’n tweeën een massagecursus volgen, bijvoorbeeld met je partner, een vriend, vriendin of een collega? Kies er dan voor om samen privelessen te volgen. Ideaal als jullie wisselende of verschillende werktijden hebben. Ook als jullie het fijner vinden om niet in een groep te masseren, is dit een ideale manier voor het leren van ontspanningsmassage.

Tijdens de privelessen leren jullie diverse klassieke massagetechnieken, waarmee een gevarieerde en fijne massage gegeven kan worden. We masseren met natuurlijke massageolie en we werken op een comfortabele massagetafel.

Privelessen massageDe massagetechnieken worden eerst door de trainer voorgedaan op de ene deelnemer. Daarna kan de andere deelnemer oefenen onder begeleiding van duidelijke aanwijzingen. Vervolgens wisselen jullie van rol en wordt het voordoen en oefenen herhaald. Zodoende ervaren jullie zelf ook steeds hoe de massage aanvoelt, wat zowel ontspannend als leerzaam is.

Naast het leren van de technieken is er aandacht voor andere aspecten die van belang zijn. Massage is namelijk veel meer dan alleen maar het toepassen van de technieken. Elke les duurt twee en een half á drie uur. Uiteraard krijgen jullie een handleiding met de technieken, zodat jullie tussen de lessen kunnen oefenen.

Privéworkshop of een massagecursus voor twee

Kiezen jullie voor één les, dan volgen jullie de privéworkshop voor twee personen. Gaan jullie een hele cursus van vier lessen doen, dan spreken we van de privécursus voor twee personen. De eerste les van de cursus is een basisles en deze is gelijk aan de privéworkshop. Hierin worden de belangrijkste basisprincipes uitgelegd en leren jullie het masseren van de rug en de schouders.

In les 2 t/m 4 van de cursus komt de rest van het lichaam aan bod, waaronder de nek, benen, armen en het gezicht.

Willen jullie hierna meer massagetechnieken leren, dan kunnen jullie extra lessen volgen. Hebben jullie na een tijdje behoefte aan een opfrisles? Ook dat is mogelijk. In overleg kijken we wat jullie willen en wat daar het beste bij aansluit.

De privelessen worden alleen aan twee personen tegelijkertijd gegeven, die dus ook beide deelnemer zijn. De lessen worden gegeven in de massagepraktijk van één van de trainers.
Dat is op één van de volgende adressen:

  • Soestdijksekade 894 in Den Haag,
  • Isabellaland 319 in Den Haag,
  • Abrikozenstraat 178 in Den Haag,
  • Prins Hendrikplein 1 in Den Haag of
  • Westerstraat 25 in Heinkenszand.

De datum(s) en tijden worden in overleg afgesproken, dus neem voordat jullie je aanmelden eerst contact op. Geef hierbij aan wat jullie voorkeursdagen en tijden zijn en geef minimaal 3 opties voor de eerste les.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen: 12 á 14 uur voor de cursus.
Aantal docentcontacturen: ca. 3 uur voor de workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *