Recensies na een massage

Sanne uit Den Haag: “Regelmatig laat ik me masseren door Robin en elke keer is dit weer heerlijk! Ookal masseert hij me anderhalf uur, elke keer is het weer zó voorbij! Als ik het me zou kunnen permiteren, zou ik me elke dag laten masseren.”

Joyce uit Den Haag: “Ik vertelde aan vriendinnen dat ik naar een masseur ging en die vonden het gek dat ik voor een man koos. Dat vind ik echt onzin, want ik voel me helemaal op mijn gemak bij Robin. Hij is echt een professional die zeer zorgvuldig en respectvol is in zijn aanraken en ik voel me altijd veilig en vertrouwd. Ook is elke massage een kadootje voor mezelf!”

Diana uit Den Haag Leidschenveen: “Mijn 1e kennismaking met andere een masseur (10 jaar geleden) was niet zo positief uitgevallen. Het heeft dan ook enige tijd gekost voordat ik de stap ging zetten naar een nieuwe masseur. Uiteindelijk is dit Robin geworden, wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Vanaf het 1e moment werd ik warm onthaald. Ik heb inmiddels zo’n 6 massages meegemaakt en iedere keer kom ik ontspannen van de tafel af van de ‘veels te korte’ maar o zo heerlijke massage. Ik kan er dan weer een aantal weken tegenaan. Ik kan deze heerlijke en ontspannen massage iedereen aanbevelen.
Robin bedankt voor het weer geloven dat een massage ook heerlijk kan zijn!”

René uit Delft: “Na jarenlang keihard werken, met veel denk- en beeldschermwerk, begon m’n lijf het te begeven. Gepiep hier gekraak daar, verstoorde coördinatie, opgefokt en veel pijn. De Wia lonkte. Wat de dokter met pillen niet kon, (het duurde even voordat ik er achter was) bleek ik zelf te kunnen.
Met hulp van 2 reisleiders: de fysiotherapeut en de masseur. De eerste werkte aan spieren en gewrichten, Robin de masseur liet me opnieuw ervaren wat er kan gebeuren als je je opnieuw bewust wordt van heel je lichaam, daar contact mee maakt en daar naar luistert. De moeizame weg naar herstel werd tegelijk een mooie ontdekkingstocht. Wat was weggestopt bleek ballast; Weg ermee, welkom ruimte. Wat niet kon worden bedacht bleek wel te kunnen worden gevoeld; Welkom keuzemogelijkheden. Hoe het nu is? Veel minder pijn, veel meer rust, met de week sterker. En nog elke maand zo’n heerlijke massage. Bedankt Robin!”

Susan uit Rijswijk: “De eerste keer vond ik het best wel spannend, maar dat was denk ik omdat het allemaal nog nieuw was. Ik was snel gerust gesteld, vooral omdat Robin zelf zo relaxed is. De massage vond ik ronduit geweldig en mega-relaxed. Dank je wel Robin, ik ben heel blij met jou!”

Marco uit Leiden: “Als ik zou kunnen zou ik elke dag wel zo’n massage willen!”

Robbert uit Den Haag: “Ik kom al een paar jaar regelmatig bij Robin voor massages en elke keer word ik er blij van! Het doet me echt goed en ik zie het als een soort onderhoud van mijn lichaam. Ik voel me goed en wil dat graag zo houden.”

Chantal uit Den Haag: “Wat hij met zijn handen kan? It’s magic!”

Lydia uit Delft: “Het duurde even voor ik een afspraak maakte. Jammer, want toen ik eenmaal wist wat hoe het zou zijn… Inmiddels kom ik een hele tijd maandelijks voor een massage. Het is zo relaxed…als een warm bad.”

Harold uit Rijswijk: “Ongeveer één keer per maand ga ik voor een massage naar Robin en ik geniet daar elke keer van. Ik heb een behoorlijk druk leven en een erg volle werkweek. Vaak ontspan ik al voor een stuk als ik de praktijk binnenkom. Anderhalf uur later ben ik weer helemaal ontspannen en bijgetankt.”

Linda uit Den Haag: “Ik kom nu al een paar jaar regelmatig bij Robin. Elke massage ervaar ik op een andere manier. De ene keer ben ik vooraf zo gestresst dat ik door de massage weer helemaal tot rust kom. Een andere keer kan ik helemaal opgaan en genieten van de aandacht, de warmte en de contactvolle aanraking. En soms raakt de massage me op gevoelsniveau. Robin biedt daarvoor alle ruimte. Alles wat ik in mijzelf aantref en wat ik op dat moment kan uiten, is helemaal welkom. Dat is een verademing! Te mogen zijn wie ik ben, met alles wat er is. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.”

Sander uit Voorburg: “Er is wel enige tijd overheen gegaan, voordat ik de stap heb durven nemen om een afspraak te maken. Ik vond het gewoon eng om gemasseerd te worden. Vooraf heb ik dat ook uitgesproken en Robin gaf me alle ruimte hierin. Toen hij eenmaal begon, merkte ik al snel dat het helemaal oké was. Sterker nog: het gaf mij veel meer, dan ik ooit had kunnen bedenken. De eerste keer was een waardevolle en leerzame ervaring en ik heb ook meteen een vervolgafspraak gemaakt.”

Diana uit Den Haag: “Mmmmm, heerlijk! Elke massage is een kadootje voor mezelf. Ik geniet er elke keer van.”

Aukje uit Delft: “Regelmatig ga ik naar Robin voor een massage en meestal op de momenten dat ik er fysiek helemaal doorheen zit. Andere keren gewoon puur voor de verwennerij. Het geeft me verlichting van verkrampte spieren en een gespannen lijf, omdat ik dan gewoon niet anders kan dan echt ontspannen. Ik droom heerlijk weg en beleef de massage als een verlossing! Ik vind het elke keer een geweldige ervaring. Robin, je hebt bijzondere handen!”

Anneke uit Leidschendam: “Toen Robin net begon met de massage dacht ik eerst dat hij twee warme voorwerpen op mijn rug legde. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat het zijn handen waren!”