Massage Start Up!

  • Hoor jij van mensen dat je goede massagehanden hebt, maar heb je nog geen les hierin gehad?
  • Wil je kijken of masseren echt wat voor jou is om er misschien zelfs je beroep van te gaan maken?
  • Je wilt misschien een massage cursus voor beginners doen, maar wilt eerst kennismaken?
  • Vind je het heerlijk om te masseren, maar weet je nog niet goed waar je op moet letten?

Dan is deze dagcursus ideaal voor jou!

Massage workshopJe leert diverse klassieke handgrepen voor het masseren van de rug, schouders en nek. Hiermee krijg je meteen een basismassage in de vingers, waarmee je altijd een fijne en afwisselende ontspanningsmassage kunt geven. Een vaardigheid waar je je hele leven profijt van hebt!

Veel mensen zeggen dat gemasseerd worden heerlijk is en denken dat een ander masseren vermoeiend is. In de massage cursus zul je ontdekken dat het tegendeel waar is: massage geven kan dezelfde ontspanning geven als er een krijgen.

Tijdens de massage cursus wordt er theorie verteld, zodat je weet wat belangrijk is als je gaat masseren. Ook krijg je handige tips en waardevolle informatie over massage. De handgrepen worden voorgedaan inclusief een toelichting. Daarna oefen je onder begeleiding de grepen en word je zelf gemasseerd!

Kortom:

  • je leert een goede en afwisselende massage van de rug, schouders en nek
  • je ontdekt dat massage geven net zo geweldig kan zijn als er één krijgen
  • je gaat ontspannen naar huis, omdat jij zelf ook een massage krijgt
  • je krijgt theorie, waardevolle informatie en handige tips over masseren

De waarde van de Massage Start Up is € 150, maar zoveel kost het jou niet!

Jij kunt (bijna) GRATIS meedoen met deze les!
Je betaalt alleen 47 euro voor de onkosten zoals ruimtehuur en administratiekosten. De feitelijke les van de Massage Start Up krijg je dus gratis.

Massage van de nek
Massage van de nek

Na afloop van de massage cursus krijg je als bonus een handleiding met een uitgebreide beschrijving van alle handgrepen, wat ideaal is bij het oefenen. Uiteraard geven we je ook informatie over de massage cursus voor beginners.

Er is zowel een cursus overdags in het weekend, als doordeweeks op twee avonden en deze worden regelmatig gegeven, aan een groep van maximaal veertien deelnemers. Naast de docent zijn er assistenten aanwezig, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden. Alle deelnemers werken in tweetallen. Kom je met z’n tweeën naar de les, dan mag je uiteraard met elkaar samen masseren.

De dagcursus massage wordt gegeven in een sfeervolle groepsruimte van Centrum Wajid op het Prins Hendrikplein 1 in Den Haag. Je kunt gratis parkeren op loopafstand en het is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Om je aan te melden voor de Massage Start Up! ga je naar deze website.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de massage cursus: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen: 6 uur.

Deze les wordt gegeven in het Nederlands en je kan alleen deelnemen als je goed Nederlands spreekt en verstaat. Wil je les in het Engels, kies dan voor een privé workshop.
This lesson is given in Dutch and you can only participate if you speak and understand Dutch well. If you want a lesson in English, choose a private workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *